Despre noi

Despre noi

Excelența pleacă de pe linia de producție.  Aceasta este premisa INCO INDUSTRY.

Suntem dominanți pe piața românească de profil, prin experiența acumulată în cei 15 ani de la înființare. Prin conceptul avansat de fabricație, propunem clienților noștri, produse de primă clasă.

Suntem specializați în producția lemnului termotratat. Realizăm, de asemenea, ferestre de mansardă și iluminatoare, precum și produse complementare.

Respectul față de cerințele dumneavoastră ne determină să progresăm în mod constant. În acest sens, investim în tehnologia de producție. Ne extindem spațiile de depozitare. Implementăm servicii îmbunătățite și participăm la activități de instruire profesională și perfecționare.

 

alt

alt

alt

alt

Funcționând pe principiul evoluției durabile, calitatea produselor și serviciilor SC INCO INDUSTRY SRL cunoaște limitele celor mai ridicate exigențe. Succesul nostru pe piața europeană de construcții este relevat și prin creșterea cifrei noastre de afaceri, dar mai ales prin încrederea acordată de clienții noștri.

Produsele noastre și-au câștigat bine-meritata reputație pe întreg teritoriul românesc, precum și în Spania, Portugalia, Cehia și Elveția.

alt

alt

La sfârșitul anului 2011, am primit marcajul CE pentru produsul “fereastra luminator pentru mansardă”. Ne asumăm, deci, responsabilitatea pentru conformitatea produselor noastre, cu toate cerințele aplicabile prevăzute de legislația comunitară de armonizare, ce reglementează aplicarea marcajului.

Marcajul CE, sub egida căruia sunt implementate fabricatele noastre, atestă conformitatea acestora în raport cu cerințele prevăzute în legislația de profil.

alt

alt

alt

alt

Solicitați cantități mari de produse? Nimic mai simplu. Transportatorii noștri de încredere vi le vor livra în condiții optime, la termenul stabilit.

Materialul lemnos provine din pădurile locale: Neamț, Suceava și Harghita. Aceste arii geografice de recoltare se află în zone de deal și de munte, unde anotimpul de vară este relativ scurt. Perioada vegetativă fiind redusă, lemnul prezintă o fibră de calitate și diformități reduse. Ca tip și esență, cheresteaua este din pin, brad, molid și frasin.

alt

alt

alt

alt

Producem, de peste 15 ani, contratocuri și montanți din rășinoase pentru uși de interior, ferestre de acces pe acoperiș, din lemn și din tablă vopsită. Spațiile noastre moderne de producție sunt localizate în inima estică a României, la Târgu Neamț.

Toate fabricatele destinate dumneavoastră sunt certificate conform normativelor europene. Acest fapt este confirmat de certificările pe care le-am obținut: Certificarea Sistemului de Management a Calității SR EN ISO 9001:2008 și Certificatul pentru Produs (contratocuri și ferestre de acoperiș) SR EN 142221:2007

Pentru mai multe detalii, vă invităm să consultați oferta noastră. Unul dintre profesioniștii noștri vă va întâmpina cu informații suplimentare despre serviciile și produsele noastre.