Luminatoare

LUMINATOARE- FERESTRE DE MASARDĂ

Tendințele europene moderne solicită pieței românești, introducerea unor elemente specifice în domeniul construcțiilor. Exigențele clienților promovează inovațiile, destinate să armonizeze atmosfera de confort din cămine. Lumina naturală este unul dintre aceste elemente. Luminatoarele INCO devin o componentă esențială a traiului plăcut în casa dumneavoastră.

Ferestrele pentru mansardă INCO oglindesc cerul în casa dumneavoastră. Permit luminii naturale să zăbovească mai mult timp din zi, în spațiul dumneavoastră de locuit. Reduc, implicit, consumul de energie electrică și termică. Facilitează aerisirea spațiilor din mansardă. Pot fi folosite ca ieșire pentru curățirea coșurilor de fum, pentru lucrări de reparații la acoperiș, precum și drept cale facilă de acces, în eventualitatea unei intervenții în caz de incendiu.

Realizăm pentru dumneavoastră două modele de ferestre pentru mansardă, respectiv SKY LINE și SKY ONE, ambele produse fiind certificate conform standardului SR EN 14351-1:2010.

Luminatoarele SKY LINE reunesc, într-o manieră iscusită, materiale de top și tehnici de construcție avansate. Folosim, în construcția luminatoarelor: aluminiu, cupru, lemn, sticlă, PVC, oțel și plumb, respectând normele de calitate europene, precum și specificațiile din partea dumneavoastră. Iată o parte din elementele cheie, care fac din luminatoarele INCO, alegerea dumneavoastră numărul 1:

  • Geamul izolant 3/12/3, prin spațiul de aer dintre cele două suprafețe de sticlă, reduce pierderile de energie termică, în mansarde și poduri
  • Sticla cu permisivitate redusă LOW-E HARD din pachetul termopan reduce intensitatea luminii și creează o ambianță optimă în mansarda dumneavoastră
  • Per ansamblu, elementele constitutive ale ferestrei: mânerul, garnitura, materialul de construcție (lemn de brad sau aluminiu), tocul și rama conferă produsului nostru o calitate Premium, inegalabilă. Fiecare componentă, în particular, aduce o contribuție esențială. Mânerul permite operarea facilă și închiderea etanșă a ferestrei. Dispozitivul glisant permite reglarea deschiderii, în funcție de preferințe. Tocul și rama au rol protectiv față de împrejurările atmosferice. Iar materialul acestora de fabricație rezistă inclusiv la ceața salină.

Tehnicile de construcție a luminatoarelor INCO înalță calitatea produselor noastre la un nivel greu de atins, pe piața concurențială.

Dimensiuni de referință:

  • 450 x 550 mm
  • 480 x 720 mm
  • 480 x 900 mm
  • 900 x 480 mm
  • 550 x 720 mm
  • 740 x 800 mm

Trapele de acces SKY ONE sunt adaptate montajului pe suprafețele de acoperiș înclinate sau ondulate. Ramele sunt realizate din oțel – aliaj de calitate, ce asigură durabilitatea produselor marca INCO. Vă punem la dispoziție două culori deja consacrate: maro (RAL 8017) și roșu-cărămiziu (RAL 3011).

Suprafața vitrată, șorțul de plumb, tocul și rama din lemn de brad, geamul din sticlă de 4 mm și sistemul de închidere de ultimă generație, ce permite etanșarea completă, precum și blocarea în patru poziții sigure, fac din luminatorul SKY ONE un produs INCO de excepție.

Dimensiuni:

  • 450 x 550 mm ( maro/roșu )

Vă mulțumim pentru interesul față de produsele noastre și vă întâmpinăm cu mai multe informații, în secțiunea de CONTACT.